• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
Heniyye: İşgalcilerin Tehditlerinden Korkmuyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkan Yardımcısı İsmail Heniyye, Siyonistlerin Gazze Şeridi`ne ve Hamas’a yönelik tehditlerinin kendilerini korkutmadığını, israil`in Filistin halkını hedef alan saldırılarına karşı koyacaklarını söyledi.

israil Başbakanı Benyamin Netanyahu`nun üç yerleşimcinin kaçırılmasından ve öldürülmesinden Hamas`ı sorumlu tutması ve tehdit etmesi üzerine bir açıklama yapan Heniyye, "israil`in Gazze ve Hamas`a yönelik tehditlerinden korkmuyoruz ve halkımıza yönelik herhangi bir saldırısına da karşı koyacağız. Bu tehditler Filistinlileri daha fazla sebat, direniş ve muhtemel bir saldırıyı geri püskürtmeye sevk etmektedir" dedi.

Heniyye, "israil, gençleri öldürmek, çiftlikleri ateşe vermek, milletvekilleri, sembol isimler ve liderleri tutuklamak gibi izlediği baskıcı siyasetle, halkın sebat ve direniş iradesini öldüreceğini zannediyor ancak bu toprakların en köklüsü olan halkımız, özgürlüğünü ve dönüş hakkını elde edene kadar direnecektir" ifadesini kullandı.

İşgal rejimi başbakanı Netanyahu, dün akşam güvenlik kabinesi toplantısında Hamas`a yönelik tehditler savurarak, gençlerin kaçırılıp öldürülmesinin bedelini en ağır şekilde ödeyeceğini iddia etmişti. 

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir