• DOLAR 32.521
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2419.856
  • ...
Vali Çelik Kozluk'ta incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Vali Azmi Çelik, son ilçe ziyaretini Kozluk'a yaptı. Vali Çelik Kozluk’ta Kaymakamlık, Belediye ve Jandarma komutanlıklarını ziyaret etti. 2000-2001 yıllarında Kozluk Kaymakamlığı yapmış olan Çelik, ilçe sakinleriyle sohbet etti.

Çelik’i Kaymakamlık binasına girişlerinde Kaymakam Orhan Aktürk, kamu kurum yöneticileri ve ilçe sakinleri karşıladı. Çelik, ilçede yapılan çalışmalar hakkında yetkililerle görüşerek bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinde Çelik’e, Kaymakam Orhan Aktürk tarafından brifing verildi.

Daha sonra Çelik, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Emniyet Amiri Aytekin Bulduk'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çelik’in sonraki durağı Kozluk Belediyesi oldu. Burada Belediye Başkan Vekili Kemal  Basık'tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak bir süre yetkililerle görüştü.

Çelik, ilçe içindeki ziyaretlerini yürüyerek gerçekleştirdi. Bu esnada yolda karşılaştığı vatandaşlar ve esnafla da kısa sohbet etti.

İnşaatları devam eden 24 derslikli Anadolu Lisesi, 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 2 adet ortaokulunu gezerek incelemelerde bulunan Çelik, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden inşaat süreci ile ilgili bilgi aldı.

Kozluk İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bekirhan Jandarma Karakolunu ziyaret eden Çelik, burada incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Çelik son olarak Bekirhan Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkanı Zeki Demir'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir