• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
`Saldırılar, geleneksel İsrail hukuksuzluğudur`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL -  Siyonist İsrail’in Gazze’ye yönelik gerçekleştirdiği hava saldırılarına her kesimden tepkiler gelmeye devam ediyor. Saldırılarla ilgili bir basın açıklaması yapan MAZLUMDER Genel Başkan Yardımcısı Üstün Bol, saldırıları geleneksel bir İsrail hukuksuzluğu ve aynı zamanda uluslararası destekli Siyonist şımarıklığı olarak değerlendirdi.

597 Filistinli şantaj olarak kullanılmıştır
İsrail’in gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çeken Bol, “Terörist İsrail yaklaşık 18 gün önce 3 Yahudi işgalcinin kaçırıldığını belirtmiş ve hemen ardından Filistin topraklarında 597 Filistinliyi rehin almıştı. Kaçırılan işgalcilere karşılık Filistinlileri şantaj malzemesi olarak kullanan işgalci yapı, kaçırıldığı iddia edilen işgalcilerin cesetlerinin 31 Haziran tarihinde El-Halil kentinde bulunduğunu duyurmuş ve işgalcilerin ölümünden HAMAS`ın sorumlu olduğunu açıklayarak intikam çığlıkları atmıştır. Terörist yapı 31 Haziran gecesi Gazze`nin 34 ayrı sivil yerleşim yerine hava saldırısı düzenlemiş ve saldırı sonucunda sayıları tam olarak tespit edilemeyen Filistinli sivillerin yaralandığı açıklanmıştır.” dedi.

Saldırılar uluslararası destekli Siyonist şımarıklığıdır
Saldırıları Siyonist şımarıklığı olarak değerlendiren Bol, “İşgalci Yahudilerin kimler tarafından kaçırıldığı ve öldürüldüğü bilinmiyor iken, işgal güçlerinin bir bahane bulmuşçasına yıllardır tecrit altında tutulan ve yaşam savaşı veren Gazze`ye saldırı düzenlemesi geleneksel bir İsrail hukuksuzluğu olduğu gibi aynı zamanda uluslararası destekli Siyonist şımarıklığıdır” diye ifade etti.

Siyonist ahlaksızlık bir an önce son bulsun!
Siyonist ahlaksızlığın son bulması çağrısında bulunan Bol, “Gazze`de hava saldırısı sonucunda yaralananlara şifa diliyor, Siyonist ahlaksızlığın son bulması ve sadece Filistin`de değil bütün dünyada barışın tesisi ve Müslüman coğrafyaya harici yollarla yerleştirilmiş işgalci habis urun temizlenmesi için hukuk mekanizmalarının müsaade ettiği bütün mukabele yöntemlerinin kullanılmasına saygı duyduğumuzu ifade ediyoruz.” dedi.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir