• DOLAR 32.501
  • EURO 34.813
  • ALTIN 2488.128
  • ...
Türkiye birincisinden Kırekin'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN- Van Milli Eğitim Müdürü Kırekin TEOG sınavında 120 sorunun tamamına doğru yanıt vererek Türkiye birincisi olan Erhan Alkan’ı makamında kabul ederek, TEOG sınavının sonuçlanması ardından Türkiye genelinde öğrencinin Türkiye birincisi olduğunu belirtti.

Van Milli Eğitim Müdürü Kırekin, “Eğitim çalışmalarının bir bütün olduğunu her zaman ifade etmeyiz. Her başarının arkasında öğrenci-veli-okul işbirliği yer almaktadır. Öğrencimizin bu üçgen içinde verilen çalışmaların karşılığı olarak gerekli gayret ve özveriyi göstererek Türkiye birincisi oldu. Öğrencimizi kutluyorum. Okul ve ailesine de teşekkür ediyorum.” dedi.

Elde ettiği başarıda okul öğretmenleri ve ailesinin katkısının çok büyük olduğunu kaydeden Erhan Alkan, “Bütün soruları doğru yaparak Türkiye Şampiyonu olduğumdan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyım. Bu başarıyı emeği geçen herkese armağan ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin,  başarılarının devamını dileyerek, Türkiye Şampiyonu’na çeşitli hediyeler takdim etti. (Hacı Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir