• DOLAR 32.51
  • EURO 34.873
  • ALTIN 2472.806
  • ...
Siyonistler Bahanelerle Kan Kusmaya Devam Ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

12 Haziran’da kaybolan israilli 3 işgalci gencin ölü bulunmasından Hamas’ı sorumlu tutan terörist İsrail, Gazze ve Batı Şeria’da 34 noktaya hava saldırısı düzenlerken, El-Halil kentini de abluka altına aldı. 18 gündür Batı Şeria ve Gazze’de terör estiren Siyonistler, haberin ardından Cenin mülteci kampını bastı ve Filistinli bir genci şehit etti. Teröristler evlere baskın düzenledi, Hamaslıların evlerini havaya uçurdu, Netanyahu tehdit savurdu.

Teröristler El-Halil’i Ablukaya Aldı

Saldırılarını artıran terörist israil ordusu, Batı Şeria’nın El-Halil kentini ise ablukaya aldı. Siyonist ordu, El-Halil kentini beton blok ve demir kapılarla abluka altına alarak, araçların giriş çıkışını engelliyor. Kentte çok sayıda askeri birlik bulunduğu kaydedilirken, teröristlerin kontrol noktaları oluşturduğu ve çeşitli bölgelerde arama yaptığı ifade edildi. Bu arada halk, Filistinlilere taş atan ve gayrimenkullere zarar veren bazı Yahudi işgalcilerin varlığı konusunda uyarıldı. Açıklamada, Filistinlilerden tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları istendi.

Netanyahu Tehdit Etti

Terörist israil Başbakanı ırkçı Binyamin Netanyahu, 3 Yahudinin ölü bulunmasına ilişkin, “Bundan Hamas sorumludur ve bedelini ödeyecek” dedi. Öte yandan Siyonist israilli bakanlar, “3 Yahudi işgalcinin kaybolduktan 18 gün sonra El-Halil kentinde bulunmasının ardından Hamas’a büyük bir darbe indirilmesinden yana olduklarını” açıkladı. israil Savunma Bakanı Moşe Yalon da Yahudilerin ölümünden Hamas’ın sorumlu olduğunu iddia ederek, “israil bunun hesabını soracak ve katillerin peşini bırakmayacaktır” dedi.

Ramazan’da Kasıtlı Olarak Saldırıyor

Son iki hafta içinde Gazze Şeridi’nde sivillerin yaşadığı bölgelere her gece hava saldırısı ve top atışı düzenleyen israil’in dün gerçekleştirdiği saldırılarda Filistinli bir genç şehit oldu. Cenin mülteci kampını baskın düzenleyerek, 600’den fazla kişiyi gözaltına alan israil’in saldırılarının Ramazan boyunca süreceği kaydediliyor.

milli gazete

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir