• DOLAR 32.519
  • EURO 34.799
  • ALTIN 2421.491
  • ...
#VakitPaylaşmaVaktidir Hashtagı Yoğun İlgi Görüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğruhaber / Haber Merkezi

İhtiyaç sahiplerini sevindirmek, yoksullara yardımcı olmak ve mazlumların sesi olmak isteyen imkân sahipleri, Umut Kervanı Platformu’nun başlattığı yardım kampanyasına katılıp destek veriyorlar.

Vakit Paylaşma Vaktidir” kampanyasına bir destek de, sosyal medya platformu Twitter’da yaptığı organizasyonlarla bilinen HÜR EKİP’ten geldi. HÜR EKİP, Umut Kervanı Platformu’nun başlattığı kampanyaya destek amaçlı #VakitPaylaşmaVaktidir adıyla bir hashtag (etiket) açtı.

Platforma üye dernekler başta olmak üzere çok farklı kişi ve kesimlerin de destek verdiği hashtag çok kısa sürede yoğun ilgi gördü ve Ramazan ayı boyunca sürdürüleceği duyuruldu.

Bizlerde, #VakitPaylasmaVaktidir hashtagına yazılan yorumlardan bir kısmını siz değerli takipçilerimiz için derledik.

İşte o yorumlardan bazıları…

HÜR EKİP @HurEkip: Bugünkü etiketimiz, #VakitPaylaşmaVaktidir Hızlı bir şekilde yayalım, RT ve FAV’a alalım. Allah kolaylık versin.

HÜDAPAR Kadın Kolları @HudaParKadin: Şevkle fakirlerin kapısına gidip dünyevî hiçbir karşılık beklemeden dertlerini dinlemek, dava erine ait bir haslettir. #VakitPaylaşmaVaktidir

HÜR GENÇLİK @HudaParGenclik: #VakitPaylaşmaVaktidir ortak çağrısıyla toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu yaşatmaya çalışan HÜR DAVANIN FEDAKÂR ERLERİNE selam olsun.

Mehmet Yavuz @mehmetyavuz02: #VakitPaylasmaVaktidir Paylaşımın Ramazancası hem sevap, hem de ruhsal doyum açısından çok daha bereketlidir.

Sait Şahin @said_saidsahin: Ramazan, Allah`ın rahmetini cömertçe paylaştığı aydır. İnsanlara yakışan da rahmeti paylaşması, paylaşımcı olmasıdır. #VakitPaylaşmaVaktidir

Abdurrahman Cens @AbdurrahmanCENS: Sadece #Ramazan ayında değil 12 ay boyunca yardım yapan bu dernekler Umut Kervanı Platformu olarak güçlerini birleştirdiler. #VakitPaylaşmaVaktidir

Erdal Elibüyük @erdalelibuyuk: Bireyselleşen toplumdan, paylaşan toplum için; #VakitPaylaşmaVaktidir.

Aydın GÖK @DrAydinGok: Malının fazlasını dağıtıp, Lafının fazlasını saklayana müjdeler olsun. (Hadis-i Şerif) #VakitPaylaşmaVaktidir

Vedat TURGUT @hudapar21: Başka söze ne hacet. İşte gerçek söz; #VakitPaylaşmaVaktidir.

M Şerif DURMAZ @MSerifDurmaz: Muhtaçların, yoksulların, yetimlerin UMUDU olabilmek için #VakitPaylaşmaVaktidir kampanyasına katılmak ister misiniz?

Zülküf ER @EbuHalil21: #VakitPaylasmaVaktidir Dualarımızı da paylaşalım. Unutmayalım ki, zindanda kardeşlerimiz var. Dualarımız onlarla olsun.

GENÇLİĞİN SESİ @GencliginSesi72: Mazlumların Umudu, kimsesizlerin sevinci UMUT KERVANI PLATFORMU`nun bu seneki Ramazan Sloganı; #VakitPaylaşmaVaktidir.

Umut Kervanı Platformu @umutkervani72: #VakitPaylasmaVaktidir Düşenin elinden tut ki, sende düştüğün zaman tutacak bir el bulasın.

Umut Der @umutder72: #VakitPaylaşmaVaktidir Batman ilinde yetim, fakir, dul ve muhtaçlara mübarek ramazan ayında yardım vermek için 04882121021 numarasını arayabilirsiniz.

Gaziantep Umut Der @Gazantepumutder: #VakitPaylasmaVaktidir Bu Ramazan Ayında Fakire Bir Umut da Sen Ol.

UMUT DER İST @umutder34: Yardımlarınız için Hesap no: PTT Bank 11376367 İrtibat: 0 212 668 44 24 Gsm:0 536 638 24 24 #VakitPaylasmaVaktidir

HAYIRELİ DERNEGİ @Hayirelidernegi: Bu sıcak havalarda oruç mu tutulur diyenlere, De ki; Cehennem ateşi daha sıcaktır. (Tevbe/81) #VakitPaylasmaVaktidir

BURSA UMUT KERVANI @bursaumutkervan: PAYLAŞMAK... Sende olanın aynısının onda olmasını istemek... UNUTMA #VakitPaylasmaVaktidir.

Adana Umut Der @AdanaUmutDer: #VakitPaylaşmaVaktidir. Bekleyen gözlere bir umutta siz olun.

Ayşegül YILDIZ‏@Aysegulyildiz_: Ey şehr-i Ramazan! Gelişini iki ay evvelinden duyuran... Gelişinle arş-ı alayı aralayan… #VakitPaylaşmaVaktidir...

Zeynep Gökdemir @LeyliFirak: Az sadaka çok belâyı def eder. O halde elimizde olanı birazı bile olsa paylaşmak gerekmez mi? #VakitPaylaşmaVaktidir

Ceylan Demirkol @Ekleril: Bizim orucumuzla ehli kitabın orucu arasındaki fark sahur yemeğidir. #VakitPaylaşmaVaktidir

Esra @Esra3268: Açlıktan karnına taş bağlayan Peygamberin, tıka basa karnını doyuran ümmeti artık; #VakitPaylaşmaVaktidir.

Esra Demir @mizginesrademir: #VakitPaylaşmaVaktidir…Vakit, zenginler ve fakirler arasında köprü vazifesi yüklenme vaktidir.

Reyhan Gunes Çelebi ‏@celebireyhan: Yoksul ve yoksunlar için #VakitPaylaşmaVaktidir

Selma Altaş @selmayusraltas: Ramazan ayının güzelliğinden biri: İnsan nefsinin boyutunu ve onda ne kadar etkisi olduğu çok rahatça görebilir. #VakitPaylasmaVaktidir.

BehnaSUSA @bedireniss: #VakitPaylaşmaVaktidir Kim iyilik yaparak kendini Allah’a teslim ederse, şüphesiz en sağlam kulpa tutunmuştur. İşlerin sonu ancak Allah’a varır.

Özcan Bahadıroğlu @ozcanbahadir47: Dünya gelir dağılımındaki adaletsizliğe hangi din/medeniyet çözüm bulursa yeryüzüne gelecekte o hâkim olacaktır.#VakitPaylaşmaVaktidir

Mustafa Altuntop ‏@GeribeZeman: Komşusu aç iken, tok yatan bizden değildir. #VakitPaylaşmaVaktidir.

Abdulvahap Kaplan @Avahapkaplan: #VakitPaylaşmaVaktidir Ramazan Aç Kalmak Değil, Aç Olanları Doyurmaktır.

Fatih Akman @dua_fakiri: #VakitPaylasmaVaktidir Paylaştığın senindir, unutma. Sakın ha! Paylaşmayı kayıp olarak sanma.

Ramazan Selimoğlu @selimoluR: Oruç aç kalmak değildir bilakis aç insanların halini anlayıp #VakitPaylaşmaVaktidir deyip muhtaca el uzatmaktır.

Ömer Seyyidoğlu @Eczomeer: "Bütün müminler kardeştir” (Hucurat/10) #VakitPaylasmaVaktidir

Ruhull4h Ç4lışci @RuhullahCalsci: Hikmetin başı Allah korkusudur. #VakitPaylaşmaVaktidir

Fuat Sönmez @yusufidirenis: Paylaş ki imtihanı kaybetme #VakitPaylaşmaVaktidir

Ziver Altun @ZiverAltun: Ramazan, Paylaşmanın Şükretmenin Sabretmenin Sıhhat bulmanın Nefse hâkim olmanın İtaat Şükrün ve Cennetin anahtarıdır. #VakitPaylaşmaVaktidir

Hüseyin Üzüm @Huseyin072: Rahmet ve mağfiret ayı olduğu kadar bereket ve ihsan ayı da olan mübarek Ramazan ayında #VakitPaylaşmaVaktidir.

Osman Velioğlu @Velioglu_72: Kim bir Müslümanın sıkıntısını giderirse, Allah da, onun kıyamet sıkıntılarından bir sıkıntısını giderir #VakitPaylaşmaVaktidir

Mehmed Öztürk @mehmedsema: #VakitPaylaşmaVaktidir Tembellik, hür adamı esir yapar. (Firdevsi)

Halkın Hamisi #HürEkip ‏@halkinhamisi80: Bir muhtaca sen de elini uzat! #VakitPaylasmaVaktidir.

Murat Burtas @MuratBurtas: İnfak ile Nifak aynı kökten gelen iki kelime... Yani "İnfak"ın yoksa "Nifak"ın çok! #VakitPaylaşmaVaktidir.

DOĞRUHABER

Bu haberler de ilginizi çekebilir