• DOLAR 32.526
  • EURO 34.788
  • ALTIN 2420.43
  • ...
Sağlık Daire Başkanlığı, kamu kuruluşları ile birlikte çalışacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA- Adana Devlet Hastanesi yöneticilerinden bir heyet, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı’ya  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Adana Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Mehmet Yağcı, Hastane Müdürü Dr. Mustafa Görez ve Başhekim Yardımcısı Dr. Metin Yumuşak, Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Dr. Fatih Karayandı’yı ziyaret etti.

Adana’nın sağlık sorunlarıyla ve sağlık faaliyetleriyle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte, koordineli bir şekilde hareket etmek istediklerini belirten Dr. Fatih Karayandı, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Devlet Hastanesi yöneticilerine teşekkür etti.

Karayandı, “Sağlıkla ilgili devlet kurumlarımızla birlikte hareket ederek sinerji oluşturmayı ve böylece sorunları azaltmayı istiyoruz” diyerek,  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki dönemde uygulayacağı projelerle ilgili de bilgi verdi.

Adana Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzman Dr. Mehmet Yağcı da, önümüzdeki süreçte yerel yönetimlerin bir çok konuda yetki ve sorumluluğunun artacağını belirterek, Dr. Fatih Karayandı’ya yeni görevinde başarı dileğinde  bulundu.  (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir