• DOLAR 32.426
  • EURO 35.857
  • ALTIN 2325.988
  • ...
İslami Hareket: Tehditlerden Korkmuyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hareketten yapılan yazılı açıklamada, "israil Başbakanı Netanyahu`nun tehditlerinden korkmuyoruz. Netanyahu aynı tehdidi bir ay içinde ikinci kez yaptı. Dışişleri Bakanı Avigdor Liberman da aynı yönde açıklamalar yapmıştı" denildi.

Netanyahu`nun İslami Hareketi yasa dışı ilan etmek ve faaliyetlerine yasak getirmek için "kör bir ısrarın" içinde oluğu ifade edilen açıklamada, "Netanyahu`nun bunu gerçekleştirmek için herhangi bir sebebe ihtiyaç duymayacağı" vurgulandı.

1948 Filistin İslami Hareketi`nin kuzey kanadının liderliğini Mescid-i Aksa muhafızı olarak da bilinen Şeyh Raid Salah, güney kanadının liderliğini ise aynı zamanda israil Parlamentosu (Knesset) üyesi olan İbrahim Sarsur yapıyor.

Terör rejimi israil Başbakanı terörist Netanyahu, Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada,1948 Filistin İslami Hareketi`nin sürekli israil devleti ve onun halkı aleyhinde söylemlerde bulunduğunu ve kendisini Hamas`la özdeşleştirdiğini öne sürerek, "İslami Hareket`in kuzey kolunu illegal ilan etmeyi gündeme almaları için ilgili kurumlara talimat verdim" demişti. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir