• DOLAR 32.501
  • EURO 34.599
  • ALTIN 2478.243
  • ...
Camiler Kur'an tilavetiyle şenlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Ramazan ayının gelişiyle camilere akın eden halk camileri Kur’an tilavetiyle şenlendirdi. Ramazan ayının gelişiyle çok sevindiklerini ifade eden halk, bu bereketli aydan olanca istifade etmeye çalışacaklarını söyledi.

Özellikle vakit namazlarında camileri tıklım tıklım dolduran Muşlular, mukabeleye de yoğun ilgi gösteriyor. Ramazanın gelişiyle çok sevindiklerini ifade eden Süleyman Rençber, “Ramazan gelişiyle sevinçliyiz coşkuluyuz. Ramazanın orucuyla teravihiyle bize sevinç veriyor. Allah tekrarını nasip etsin inşallah. Allah bu vesileyle tüm Müslümanlara birlik beraberlik şuuru versin inşallah.” dedi.

Özellikle Ramazan ayında ibadete daha çok yöneldiklerini ifade eden Abdullah Kul ise, “Ramazan ayı öncelikle tüm İslam âlemine hayırlara vesile olsun. Her yıl bu şekilde mukabelelere katılıyoruz. Namazlarımıza teravihlerimize dikkat ediyoruz. Allaha hamdolsun mutluyuz.” şeklinde konuştu.


 

Muhammed Altun ise, “Maşallah Camı tıklım tıklımdı. Cemaat sükûnetle Kur’an dinledi. Allah bizi Ramazan ayının hayır ve bereketinden mahrum bırakmasın inşallah. Ramazan ayımız tüm Müslüman âlemine hayırlara vesile olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.

11 ayın sultanı olan Ramazan ayının kendileri için bir arınma fırsatı olduğunu ifade eden halk en güzel bir şekle Ramazan ayından istifade etmeye çalışacaklarını söyledi. (M. Şirin çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir