• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
Gaziantepli esnaftan "Hoş Geldin Ya Şehri Ramazan" pankartı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP – Gaziantep’te bir  lokanta işletmecisi işyerinin giriş bölümüne Arapça ve Türkçe olmak üzere iki ayrı dilde astığı pankart ile Ramazan ayını hoş geldin diyerek karşıladı.

Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirten lokanta işletmecisi Mustafa Durgun, “Ramazan ayı gerçekten bereketin bol olduğu bir aydır. Ramazan ayının zor tatlı bir heyecanı var. Şehir merkezinde olduğumuzdan dolayı iftara doğru işyerimizi açıyoruz. Merkezde iftar etmek isteyen müşterilerimize hizmet sunuyoruz. İstedik ki gelen müşterilerimizi ve hemşerilerimizin Ramazan ayını kutlayalım. Bundan dolayı işyerimizin cephesine hem yoldan gelip geçen vatandaşlarımızın görebileceği hem de müşterilerimizi böyle anlamlı bir pankart ile karşılamak istedik.” dedi.

Suriyeli mülteci kardeşlerini de unutmadığını belirten Durgun, “Malumunuz Suriye’de ki iç savaştan dolayı şehrimizde Suriyeli kardeşlerimiz de bulunmaktadır. İstedik ki onları da unutmayarak ana dilleri ile onların da Ramazanını kutlayalım. Hem bu vesile Ramazanlarını kutlamış oluruz. Hem de Suriyeli kardeşlerimiz bu şekilde kendilerini yalnız hissetmezler.” şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir