• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut-Der Ramazan yardımlarına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi Batman Umut-Der, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayında fakir ve muhtaç ailelere gıda yardımında bulunmaya başladı.

Batman Umut-Der, Ramazan ayının ikinci gününde yaklaşık 240 aileye gıda yardımında bulunurken, önümüzdeki günlerde de bu sayıyı 2 bin 500’e çıkarmayı hedefliyor.

Yardımları koordine eden Umut-Der Genel Sekreteri Nurullah Günaydın, “Bu Ramazan’ın ikinci gününde 240 aileye gıda yardımında bulunacağız. Ramazan boyunca bu yardımlarımız devam edecektir. İnşallah Ramazan boyunca 2 bin 500 aileye yardım etmeyi düşünüyoruz. Tabi ki bu da hayırseverlerin katkısına bağlı bir konudur. Eğer hayırseverler bize bu konuda yardım, destek verirlerse bu sayımız daha fazla yükselebilecektir. Ve bu sayımız 5 bin, 10 bine kadar da çıkabilir. O yüzden biz hayırseverlerden yardım bekliyoruz. Gelsinler bu Ramazan ayında, bu mübarek ayda fakir ve muhtaçları bir nebze de olsa sevindirelim. Bunun için hayırseverlerden yardım bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ramazan öncesi giyim ve nakdi yardımlarda bulunduklarını açıklayan Günaydın, “Biz bu Ramazan ayına girmeden önce Ramazan için muhtaç ve fakir ailelere giyim yardımında bulunduk. Ve birkaç hayırseverin katkılarıyla fakir ve muhtaçlara nakdi yardım ulaştırdık. 35 aileye nakdi, 91 aileye de giyim yardımı ulaştırdık.” dedi.

Öte yandan yardım paketi alanlar ise böylesi yardımlarla bir nebze olsa da ihtiyaçlarını sağladıklarını ifade ederek yardım edenlere dua ettiler. (Veysi Rüzgar / Mehmet Mikyas-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir