• DOLAR 32.589
  • EURO 34.845
  • ALTIN 2507.64
  • ...
Tuzla`da Sanayi Sitesi`nde Yangın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tuzla Kimya Sanayicileri Sitesi’nde bulunan bir kimya fabrikasında çıkan yangın sürüyor. Yangına dört bir yandan müdahale eden itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Tuzla Kimya Sanayicileri Sitesi’nde bulunan Kayalar Kimya isimli fabrikada öğle saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyey yangın geniş alana kurulu fabrikayı etkisi altına aldı. Olay yerine Anadolu yakasından çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye erleri fabrikanın geniş bir alanda kurulu olmasından dolayı yangına müdahale etmekte güçlük yaşadı. Yangın nedeniyle Kimya Sanayicileri Sitesi`ni dumanlar kapladı. Aynı fabrikada 2 yıl önce de yangın çıktığı öğrenildi.

Sitede çalışan bir kişi, "Burada ikinci yangın. Şu anda neden çıktığı belli değil. Ham madde diyorlar ama belli değil" dedi. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

Tuzla Kimya Sanayicileri Sitesi`nde yangın

Yangına ilk olarak organize sanayi bölgesinin itfaiyesi müdahale etti. Ekipler yangını söndürmekte yetersiz kalınca Tuzla, Kartal, Dudullu ve çevre ilçede bulunan itfaiye gruplarından ekipler çağrıldı. İtfaiyenin yangına müdahalesi sürüyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir