• DOLAR 32.376
  • EURO 34.97
  • ALTIN 2325.65
  • ...
Meteoroloji`den Sağanak Yağış Uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye`nin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu`nun kuzey kesimleri ile Kocaeli, Sakarya, Düzce, Kayseri, Niğde, Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIKLAR İÇ VE DOĞU KESİMLERDE AZALACAK

Hava sıcaklığı, iç ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak. Rüzgar ise genellikle kuzey yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege kıyıları, Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji, ani sel, lokal su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini bildirdi.

BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu.(28)

ANKARA: Parçalı bulutlu. (30)

İZMİR: Az bulutlu ve açık. (32)

ADANA: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu. (37)

ANTALYA: Az bulutlu ve açık. (37)

SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.(26)

ERZURUM: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; öğle saatlerinden sonra yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. (24)

DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(39)

BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu, doğusunun yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, iç kesimleri yer yer çok bulutlu.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, iç kesimleri yer yer parçalı ve çok bulutlu.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Niğde ve Kayseri çevreler sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

BATI KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu; sabah saatlerinde Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, yer yer çok bulutlu, kıyı kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt ve Artvin çevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı.

DOĞU ANADOLU: Parçalı, yer yer çok bulutlu; kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

Bu haberler de ilginizi çekebilir