• DOLAR 32.32
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2294.916
  • ...
Nilüfer'in 'En Güzel Bahçeleri' seçildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BURSA - Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl on beşincisi düzenlenerek 3 ayrı kategoride yapılan “En güzel fabrika, ev ve site bahçesi” yarışmasında Nilüfer’in en güzel bahçeleri ödüllendirildi.

Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkan Yard. Doç. Dr. Aysun Çelik, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Sibel Özer, Peyzaj Mimarları Eylem Er, Ebru Tunç ve Ziraat Mühendisi Fikret Küçükbayraktar’dan oluşan jüri üyeleri Nilüfer’in en güzel bahçelerini seçti.

“En Güzel Site Bahçesi” kategorisinde Balat’ta bulunan Adress Balat Evleri Sitesi birinci, Özsehakent Sitesi ikinci, Dikencik Meşeli Bahçe Evleri Sitesi de üçüncü oldu. “En Güzel Ev Bahçesi” kategorisinde ise Bulgan Kaya’nın bahçesi birinciliğe layık görüldü.

Dereceye girenlere ödül ve katılım belgeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından verdi. Törende konuşan Başkan Bozbey, apartman ve sitelerin bahçelerine önem verildiği kadar, fabrikaların bahçelerine de önem verilmesi gerektiğini söyledi.

Bozbey, “Bahçelerin düzenli olmasının çalışanların motivasyonunu arttıracağını düşünüyoruz. Sanayi denildiğinde çevreyi kirleten bir anlayışla karşılaşıyoruz. Ama bugün tam tersine çevreye katkı koyan, çevreyi koruyan bir fabrikanın bahçesindeyiz. Tüm fabrikaların ve işyerlerinin bahçelerinin aynı düzeyde olmasını bizim en büyük arzumuz, isteğimizdir.” diye konuştu. (Veysi Siyah - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir