• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Gazetecilerden Vali Taşkesen'e ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN -  Son Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliğinden Mardin Valiliğine atanan Mustafa Taşkesen’e “Hayırlı Olsun” ziyaretleri sürüyor. Vali Taşkesen, Mardin ve ilçelerinde görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini makamında kabul etti.

Vali Taşkesen, gazetecilerle tek tek tokalaştıktan sonra tanıştı.  Gazeteciler de Vali Mustafa Taşkesen’e yeni görevinde başarılar dilediler.

1991 yılından 1995 yılına kadar sırasıyla Nurdağı (Gaziantep), Şirvan (Siirt) ve Palu (Elazığ) kaymakamlıklarında bulunduğunu ifade eden Taşkesen, “Yani terör olayları gündeme geldiği zaman bu bölgede idim. Daha sonra Ankara’ya gittim. 1996 yılında İçişleri Bakanlığı Eğitim Daire Başkanlığında Şube Müdürlüğüne, 1998 yılında Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandım. 2005 yılında Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı görevine getirildim. Daha sonra Giresun Valiliğine ve Tunceli Valiliği atandım. Dolayısıyla biz hiçbir zaman bu bölgenin sorunlarından ayrı kalmadık. Şimdi de Çözüm Süreci’nin başlatıldığı bir dönemde Tokat’tan Mardin Valiliği görevine atandım. Bir yıl sonra emeklilik sürem doluyor, dolayısıyla bitirmeye geldik. İnşallah; Mardin Valiliği dönemimde bu sorun çözülür.” dedi.  (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir