• DOLAR 32.528
  • EURO 34.755
  • ALTIN 2490.428
  • ...
Bizi Bu Hale Kim Getirdi!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gençlik bozuluyor be kardeşim...

Her köşe kuytuda bir erkek bir kız bu gençlik neden bu halle geldi acaba?Hani Hz Muhammedin ümmeti!ümmeti! diye haykırdığı ümmeti! Bu olamaz galiba. Acaba Peygamberimiz bizim bu halimizi görürse ne derdi...

Peki, biz Müslüman anne babalar ne yapıyoruz. Acaba gerektiği kadar çocuklarımızın üstünde duruyormuyuz, çocuklarımızın bu pisliğe bulaşmamaları için çaba sarf ediyormuyuz? Vallahi eğer herkes üzerine düşeni tam anlamıyla yapsaydı müslümanlık bu hale gelmezdi. vallahi eğer biz örtülü olduğumuz halde çocuğumuz yarı çıplak elbiseler giydiği halde örtünmesi için onu uyarmıyorsak, onların bizim üstünde çok büyük vebali olacaktır.

Herkesin okulda, mahallede bir arkadaşı vardır. peki, biz Allahın bizden istediği, iyiliği emredip kötülükten men etme emrini yerine getiriyormuyuz? yoksa, bana dokunmayan yılan yüzyıl yaşasınmı diyoruz. Yok vallahi bu müslümanlık değil, bunu ne islamiyet, nede Allah kabul eder biz eğer bir kötülüğü gördüğümüz zaman onun yanlış, günah olduğunu anlatsaydık acaba müslümanların hali böyle olurmuydu olmazdı değilmi, herkes üzerine düşeni yapsaydı eğer baba babalık görevini yapsaydı, anne annelik görevini yapsaydı, arkadaş arkadaşlık görevini yapsaydı, müslümanlar bu halde olmazdı.

Neymiş, müslümanlar gericiymiş? Vallahi müslümanlar kadar asil ve kahraman kimse yoktu. Şimdiki genç müslümanlar kafalarına bir şapka takıyorlar, o şapkada da Ny yazılıyor veya giydikleri thisörtlerde paris, london yazıyor yahu! neden mısır, şam, iran, yazmıyor, zaten biz müslümanların benliğini böyle bozdular, bizim zihinlerimizi bu projelerle meşgul ettirdiler. Neymiş şimdide feminizm diye bir şey çıkmış ortaya, feminizm diyorum, biz müslümanların kökünü kazıyacak olan düşünce, yani eşcinselik, erkeğin erkekle evlenmesi, kadının kadınla evlenmesi ne iğrenç birşey değil mi?
Ama biliyormuydunuz o özendiğimiz veya özenmeye çalıştığımız fransanın evliklerinin %7 sinin escinsellerin olduğunu, bırakın avrupayı şimdide "biz ibneyiz" yazısı yazılan bir pankart elerine alıp protesto yapıyorlar, nerde biliyormusunuz? Türkiyede, hemde kimliğine bakarsanız arkasında dini, inanınki islam yazılıyordur, peki bune hal, bu gençliği kim bu halle getirdi, yahu! Allahu teala ayeti kerimesinde;"ben insanları bir dişi bir erkekten yaratım " demiyormu, peki, o insanlar Allaha şirk koşmuyorlarmı, vallahi! şirk koşuyorlar, Allahın azabından da kurtulamazlar. Vallahi bizim bu halimizin tek sebebi var? Oda Allahı unutup, kuranı ve sünneti hiçe sayıp batıya özenmemizdir.

Anneler, babalar,hocalar, Allah rızası için bu geçliğin bozulmasının önüne geçin, yoksa bu ateş hepimizi yakar, tüm müslümanları yok eder, çocuklarınıza gerektiğinden fazla ilgi gösterin, onlarla daha fazla vakit geçirin ki, onların ne yaptıklarından haberdar olasınız, çünkü onlar bizim ve mensubu olduğumuz islam dinin varisleri dirler, çocuklarınızı sütle beslerken, kuran ve sünnetlede besleyin, onlara bolca islam tarihinden bahsedinki kimin düşman, kimin dost olduğunu bilsinler.

Allah sonumuzu hayır eylesin! Selam ve dua ile...


Fatih Gültekin / Kayseri - Yaş: 21
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir