• DOLAR 32.574
  • EURO 34.889
  • ALTIN 2435.714
  • ...
Mardin Valisi ilçelerde incelemelerde bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN – Mardin Valisi Mustafa Taşkesen Midyat, Dargeçit, Ömerli ve Yeşilli ilçelerini ziyaret etti.

Midyat

Midyat ilçesinde Kaymakam Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Taşkesen, Kaymakamlıkta brifing aldıktan sonra ilçe esnafını ziyaret etti.

Suriyeli misafirlerin barındığı Midyat Geçici Yaşam Merkezi’nde yetkililerle bir araya gelerek incelemelerde bulunan Vali Mustafa Taşkesen, Suriyeli misafirlerle görüştü.

Daha sonra Deyrulumur Manastırı’nda Metropolit Timotheos Samuel Aktaş’ı ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, manastırın tarihi ile ilgili bilgi aldı.

Dargeçit

Midyat incelemelerini müteakip Dargeçit ilçesine giden Vali Mustafa Taşkesen, Kaymakamlıkta İlçe Kaymakamı İbrahim Gencer’den brifing aldı. Vali Mustafa Taşkesen, Dargeçit incelemelerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Ömerli

Ömerli İlçesinde Kaymakam Tekin Erdemir ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Mustafa Taşkesen, Kaymakam Tekin Erdemir’den ilçeyle ilgili bilgiler aldı ve kurum amirleriyle bir toplantı yaptı.

Yeşilli          

Daha sonra Yeşilli ilçesine giden Vali Mustafa Taşkesen, İlçe Kaymakamı Müfit Gültekin tarafından karşılandı. Kaymakamlık makamında Kaymakam Müfit Gültekin’den ilçeyle ilgili brifing alan Vali Mustafa Taşkesen, denetim ve incelemelerini tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir