• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
Camilerde Ramazan ayı temizliği başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Ramazan ayına sayılı günler kala, hazırlıklar tüm hızı ile devam ediyor. Şehitkâmil’de ilçe genelinde bulunan tüm camiler temizlenerek, Ramazan ayı için hazır hale getirildi.

Şehitkâmil ilçesi genelinde hummalı bir çalışma ile camilerin bakım ve temizliğini belirlenen program dâhilinde yürütülüyor. Camilere yönelik bakım ve temizlik çalışmalarında cami içinde halılar süpürüldü, kapı ve camlar silindi, ayakkabılıklar temizlendi. Ayrıca cami dışarısında bulunan şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında çevre temizliği yapıldı.

Mehmet Akif Ersoy Cami imamı Abdullah Baytar,“Ramazan ayının sayılı günler kala, vatandaşlarımız daha temiz ve nezih ortamda ibadetlerini gerçekleştirmesi için Şehitkamil Belediyesi, camilerimizde temizlik çalışması başlattı. Cami içinde halılar yıkandı, temizlendi, kapılar duvarlar ve camlar silindi, ayakkabılıklar temizlendi. Ayrıca cami dışarısında bulunan şadırvan ve tuvaletlerle birlikte cami avlularında çevre temizliği yapıldı. Cuma günü cemaatimiz ilk teravi namazlarını temiz bir ortamda gelip idrak edecekler.” dedi.

Yapılan çalışmalardan dolayı cami cemaati memnuniyetini dile getirdi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir