• DOLAR 32.573
  • EURO 34.916
  • ALTIN 2425.742
  • ...
Şanlıurfa Belediyesi Ramazan ayına hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Ramazan ayı etkinlikleri için son hazırlıklarını tamamlamaya çalışıyor.

Rabia Meydanı’na kurulan Ramazan Sokağı’nın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi tarafından Balıklıgöl ve Rabia Meydanı’nda kurulan ikram çeşmelerinden vatandaşlara bir ay boyunca birbirinden lezzetli yöresel içecekler ikram edilecek. 

Her gün teravih namazı sonrası Rabia Meydanı ve kentin muhtelif yerlerinde gerçekleştirilecek Ramazan Ayı Etkinliklerine Şanlıurfalıların yoğun ilgi göstermesi bekleniliyor.

Ramazan Ayı’nın ilk gecesi olan 28 Haziran 2014 Cumartesi Günü Rabia Meydanı’nda Grup Rehavi’nin konseri ile başlayacak olan etkinlikler kapsamında, Kuran-ı Kerim Tilavetleri, Tasavvuf Müziki Konserleri, Sıra Gecesi, Tiyatro, Orta Oyunu ve söyleşi gibi programlar yer alacak.

Her güne farklı bir etkinliğin düzenleneceği Ramazan ayının yedinci günü (4 Temmuz) Araştırmacı-Yazar Abdurrahman Dilipak'ın Rabia Meydanında Şanlıurfalılarla buluşacağı belirtildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir