• DOLAR 32.602
  • EURO 34.83
  • ALTIN 2492.838
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 20 Eylül 2011 Salı günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:
 

Bingöl Gazetesi: Hacı Adaylarına Seminer
Bingöl`den 2011 yılında Diyanet veya acente organizasyonlarından birine kesin kayıt yaptıran hacı adaylarına verilecek eğitim seminerleri başladı.
 

Bingöl Olay Gazetesi: 67 Proje Destek Onayı Aldı
Devlet Planlama Teşkilatı tarafından uygulanan Sosyal Destek Programı 2011 yılı projeleri açıklandı. Bingöl`den 14 istihdam, 29 Kültür, Sanat ve Spor 24 tane de sosyal içerikli 67 proje destek onayı aldı.
 

Bingölün Sesi Gazetesi: Mesai Saatleri Kısalacak
Kalkınma Bakanı Yılmaz, haftalık çalışma süresini 3-4 saat indirmek istediklerini açıkladı, böylece işsizlik de azalacak.
 

Hükümet, yeni istihdam paketi ile esnek çalışma modelini geliştirirken, haftalık çalışma saatlerini de aşağı çekmeyi planlıyor. Paketle, Çalışma Bakanlığı tarafından 45 saat olarak belirlenen, ancak kamu ve özel sektör ortalaması 49 saati bulan haftalık çalışma süresinin 3-4 saat aşağı çekilerek, AB standartlarına getirilmesi hedefleniyor.
 

Bingöl Kent Haber Gazetesi: FKA, Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı düzenliyor
Fırat Kalkınma Ajansı, Dünya ve Türkiye deneyimlerini dikkatte alarak bölgesel kalkınma konusunda Malatya`da 1. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansını düzenleyeceğini duyurdu.
 

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Üniversite part-time öğrenci çalıştıracak
Bingöl Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı`nda kısmi zamanlı olarak (part-time) geçici işlerde öğrenci çalıştırılacak. (Ali Yıldırım - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir