• DOLAR 32.602
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2497.565
  • ...
Şanlıurfa Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - 20 Eylül Salı Şanlıurfa basınında yer alan bazı haber özetleri şöyle:
 

Sembol: İbo`nun Ödülüne Sabır Göstermediler
"10. Dünya Sabır Günü" etkinliklerinde jüri özel ödülüne layık görülen Şanlıurfalı Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, tedavisi sürdüğü için ödülünü almaya gelemedi. Tatlıses`in ödülünü almak için hiçbir yakını ve avukatının da sabır göstermeyip programa katılmaması dikkat çekti.

 

Gap Gündemi: Bakan Şahin Şanlıurfa`da
Fatma Şahin, bakanlığı tarafından düzenlenecek valiler bölge toplantısı için geldiği Şanlıurfa`da gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldiği günden itibaren Doğu ve Güneydoğu`da bakanlığı bünyesindeki çalışmaların hızlandırıldığını ifade etti.

 

İPEKYOL Gazetesi: Mazlum Der: Ölmüş Gitmiş Komutana Yazılan Yemin Kaldırılsın
Mazlum Der iki yıl önce Diyarbakır`da başlattığı `Andımız Kaldırılsın` kampanyasını dün 13 ilde düzenlediği eşzamanlı eylemle sürdürdü. Milli Eğitim Müdürlükleri önlerinde yapılan eylemlerde `Andımız` karşıtı pankartlar taşınırken, şube başkanları tarafından basın açıklaması okundu. En ezber bozan açıklama ise Şanlıurfa Şubesinden geldi. "Ölmüş gitmiş bir komutana ithafen yaptırılan bu yemin; temel hak ve özgürlüklere aykırıdır.

 

Şanlıurfa Gazetesi: Urfa Trafiği Boğaz Köprüsü Trafiği Gibi
Şanlıurfa trafiği her geçen gün artan araç sayısı nedeniyle İstanbul Boğazı trafiğini andırmaya başladı...

 

Kentte 50 yıl öncesinin ihtiyaçlarına göre dizayn edilen yollar, günümüz trafik yükünü kaldırmamaya başladı. 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı`nın ilk gününde yollar deyim yerindeyse tıkandı.

Mehmet Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir