• DOLAR 32.524
  • EURO 34.628
  • ALTIN 2486.654
  • ...
Ramazan ayı Balıklıgölde karşılanacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Eyyübiye Belediyesi Ramazan hazırlıkları kapsamında çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda, Balıklıgöl Kent Platosunda Ramazan sokağı kurulurken, Eyüp Peygamber Camisinde ise iftar çadırı kurdu.

Eyyübiye Belediyesinin, Ramazan ayı boyunca; Kur’an-ı Kerim ziyafeti, ilahi konserleri, sıra geceleri, tiyatro oyunları, fasıl programları, şiir dinletileri, tasavvuf musikisi, konferans, söyleşi gibi birçok sosyal etkinlik yapacağı belirtildi.

Ramazan ayını karşılamak amacıyla yarın 18.30’da Kapaklı Pasajından Balıklıgöl’e kadar bir yürüyüş düzenleyecek olan Eyyübiye Belediyesi,  Balıklıgöldeki Mevlidi Halil (Dergah)camisinde ilk teravihi kılarak Ramazanı karşılayacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Ramazan ayını dolu dolu geçirmeyi planlıyoruz. Bunların içerisinde Kur’an- Kerim Ziyafeti olacak, şiir dinletileri, fasıllar, naat şerifler, konferanslar var. Ramazan ayını, Ramazan ruhuna uygun bir şekilde, Şanlıurfa’nın manevi n yerlerinde bunu icra edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı, yarın Kapaklı Pasajı önünde başlayacak olan Mehter Takımı eşliğindeki Ramazan yürüyüşüne davet ediyoruz.” diye konuştu. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir