• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Okul yöneticilerine 'Etkili Liderlik' semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman’da okul yöneticileri ve kurum müdürlerine Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu tarafından ‘Etkili Liderlik’ konulu seminer verdi. 

Yeni Kültür Merkezi konferans salonunda verilen seminere Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri, merkezdeki tüm okul ve kurum müdürleri, müdür başyardımcıları katıldı.

Seminer İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik’in açılış konuşmasıyla başladı. Çelik, “Gerek yönetici kadrolarının oluşturulmasında, gerek sonraki yönetim sürecine kesinlikle ehemmiyet, liyakat ve adalet perspektiflerimizden asla taviz vermeyeceğiz. Biz bir eğitimciyi ötekileştiren değiliz. Hiç kimseye negatif ayrımcılık yapamayız. İşini başarıyla ve dürüstlükle yapan idari personele ise mutlaka pozitif ayrımcılık yapılacaktır.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Yrd. Doç. Dr. Davut Okçu, okul yöneticilerine ‘Etkili Liderlik’ konulu semineri verdi. Seminer, resmi yazışmalar ve okul yöneticileri ile soru-cevap bölümlerinden sonra sona erdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir