• DOLAR 32.367
  • EURO 34.981
  • ALTIN 2325.254
  • ...
Konya Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Konya`da yayımlanan bazı gazetelerin bugünkü haber başlıkları şöyle; 

Hakimiyet: "Kaldırılsın mı ?"
MAZLUMDER, 1930 yılından bu yana her sabah ilköğretim okullarında okutulan `Andımızın` kaldırılması için 13 ilde eylem yaptı. Mazlumder Konya Şube Başkanı Derviş Argun, `Andımız içeriği itibariyle hem inançlara aykırı ifadeler taşımakta hem de ırkçılık vurgusu ile ayrımcılık tohumları ekmektedir.`dedi.
Memleket: "Muayenehaneler Mühürlenecek"
Hekime ` ya hastane ya da muayenehane` diyen yasanın Konya`daki yansımaları `hastane lehine` görünüyor. Türkiye genelinde hekimler hastanelerinden alınarak muayenehanelerini seçerken Konya`daki doktorlar arasında `hastane` şıkkı ağır basıyor.
Merhaba: "Bağımlılığa Neşter"
Konya Platformu tarafından hayırseverlerin katkılarıyla inşaatı devam eden, bağımlılık tedavisinin yapılacağı AMATEM` de sona doğru geliniyor.
Anadolu Manşet: "İlk Ders Demokrasi"
Konya`da 430 bin öğrenci ve 21 bin öğretmen dün ders başı yaptı. Okullarda işlenen ilk ders ise `demokrasi` oldu. Bir hafta boyunca Demokrasi Eğitimi konusunda etkinlikler yapılacak.
Yeni Konya: "Şehidimizin İsmi Okulda Yaşatılacak"
Siirt`in Pervari ilçesinde 2010 yılının Temmuz ayında teröristlerle girişen çatışmada şehit olan Piyade Üsteğmen Mustafa Çuhadar`ın adının verildiği okul, eşi ve çocuklarının da katıldığı törenle açıldı.
M.Sait Adiyaman-İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir