• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Vanlı esnaf elektrik kesintilerine tepki gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN – Van Yeni Marangozlar Sitesi esnafı elektriklerin sık sık kesilmesine tepki göstererek elektrik şirketinin elektrik kesintilerine bir çözüm bulmasını istediler. Yeni marangozlar sitesi esnafı hafta içinde 4-5 saat elektrik kesintisine tepki gösterdi.

Yaklaşık 2 aydan beridir elektriklerin sürekli kesildiğini söyleyen Yeni Marangozlar Sitesi esnafından İskender Botan, “Burada yaklaşık 2 aydan beridir elektrikler gidip geliyor. Bizleri çok mağdur ediyor, elimizde yetişmesi gereken işler var, yetiştiremediğimizde müşteriye karşı mahcup oluyoruz. Bir elektrik faturamızı gecikmeli ödediğimizde gelip hemen kesiyorlar, Böyle günlerde telefon açtığımızda telefonlarımıza bile cevap vermiyorlar. Kendilerine ulaşamıyoruz. Elektrik şirketinden şikâyetçiyiz, buna bir çare bulsunlar.” Diyerek mağduriyetlerini dile getirdi.

Marangozlar Sitesinde elektrik olmadığı zaman kimsenin çalışamayacağını söyleyen Botan, “Burası ev veya mahalle değil burası iş yeridir. Elektrik olmadığı zaman burası durur ve kimse çalışamaz. Marangozlar Sitesi esnafı için elektrik önemlidir.  Elektrik kesintilerinden dolayı bizim makinelerimiz iki defa bozuldu. Elektriklerin gidip gelmesinden dolayı Makinelerimiz yanıyor, her seferinde 170 lira tamire veriyoruz. Elektrik kesintilerinden zarar ediyoruz. Buna bir çözüm bulunmalıdır.” İfadelerine yer verdi.

Elektrik parasını ödemedikleri zaman hemen kestiklerini söyleyen Yeni Marangozlar Sitesi esnafın Abdulcebbar Teker ise, elektrik parasını ödeyemediklerinden dolayı zaman hemen elektriklerinin kesildiğine dikkat çekerek,  “Elimizde yetişmesi gereken işler var maalesef elektrikler olmadığından dolayı yapamıyoruz. Bundan dolayı esnaf zor durumda ve mağdurdurlar. Buna bir çözüm bulmalarını istiyoruz. Gereken ne varsa yapılmasını istiyoruz.” Şeklinde tepki gösterdi.

Yeni Marangozlar Sitesi esnafında Mustafa Öziç, Mehmet Işık ve Ramazan Buzova’da elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olduklarını ve yetkililerin biran önce elektrik kesintilerine çözüm bulması çağrısında bulundular.  (Cihad Coşar – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir