• DOLAR 32.59
  • EURO 34.807
  • ALTIN 2498.927
  • ...
Mersin'de bir öğrenci dövülerek öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN-Mersin’de lise öğrencisi bir genç, Pazar günü yapılan LYS sınavı sonrasında  gittiği barda kız meselesi yüzünden çıkan tartışmada, arkadaşını korumaya çalışırken kendisi yediği dayak yüzünden kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgilere göre; Pazar günü yapılan LYS sınavının stresini atmak isteyen Yağız Kürşat Kıvılcım (18),  akşam saatlerinde arkadaşları ile Adanan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir bara gitti. Burada Kıvılcımın arkadaşı, kız meselesi yüzünden bir şahıs ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışma üzerine bar sahipleri şahısları dışarı çıkarınca, tartışma kavgaya dönüştü.

Arkadaşının dayak yediğini gören Kıvılcım, arkadaşını korumaya çalıştığı sırada 3 kişi tarafından dövüldü. Kalbi duran genç, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hayata döndürerek Mersin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede 3 kez kalbi duran genç, dün gece hayatını kaybetti. Baba Tevfik Kıvılcım, oğlu Yağız Kürşat Kıvılcım’ın organlarını bağışladığı öğrenildi.  

Öte yandan, Ölümlü kavga ile ilgisi olduğu iddia edilen F.C.Y (18), H.A (18) ve A.A (18) gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan F.C.Y’e tutuklanırken, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir