• DOLAR 32.331
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2299.603
  • ...
Siverek Gençlik Merkezi Kur`an kursuna yoğun ilgi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Siverek Gençlik Merkezi ve Siverek Belediyesi işbirliği ile açılan Kur’an kursu ve yaz okulu ‘Hem Eğlenelim, Hem Öğrenelim’ sloganı ile başladı.

250 kişinin kayıt yaptırdığı kursa kayıtların devam ettiğini belirten Siverek Gençlik Merkezi Müdürü Fikret Aslanparçası, kursa ilginin beklenilen üzerinde olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Bugün itibarıyla 8 sınıfta eğitime başladıklarına dikkat çeken Aslanparçası, “Kursumuza yoğun ilgi var, Allah kısmet ederse öğrencilerimiz için yeni sınıflar açacağız. Kurstaki amacımız çocuklarımızın kutsal kitabımız Kur’an ile buluşmalarını sağlamaktır” dedi.

Klasik eğitimin dışına çıkarak çocukları sıkmadan çocuklara Kur’an-ı Kerimi sevdirmek için yola çıktıklarını belirten Aslanparçası, “Çocuklarımız Kur’anı Kerimi öğrenerek, yaz tatilini en güzel şekilde değerlendirmelerini istiyoruz. Bunun yanı sıra çocuklarımıza çeşitli sportif aktivitelere de katılmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Kurstaki programın paket program olduğunu belirten Aslanparçası, öğrencilere Kur’anı Kerim, temel dini bilgiler, değerler eğitimi, çeşitli sosyal sportif aktiviteler sunacaklarını söyledi.

Gençlik Merkezi tarafından kursiyer çocuklara; Elif-Ba, Kur’anı Kerim CD’si hediye edilirken çeşitli ikramlarda da bulunuldu. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir