• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
Yeni evli genç Dicle Nehri'nde boğuldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Yaz ayları ile birlikte boğulma vakaları her geçen gün artmaya devam ediyor. Batman’ın Hasankeyf ilçesine bağlı Yolüstü (Kedile) köyünde henüz bir yıllık evli olan genç, serinlemek için girdiği Dicle Nehri’nde hayatını kaybetti.

Olay saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Batman’da ikamet eden 25 yaşındaki Veysi Gök, ziyaret etmek amacıyla Yolüstü (Kedile) köyünde bulunan ağabeyi İsa Gök’ün evine gitti. Burada yeğeni ile birlikte serinlemek için Dicle Nehri’ne girdiği iddia edilen Gök, bir anda gözden kayboldu. Gök’ün suda boğulduğunu gören yeğeni, hemen ailesine haber verdi. Olay yerine gelen köylüler, Gök’ün nehirde cansız bedenine rastladı. Gök’ün cansız bedenini sudan çıkaran köylüler, çağırdıkları ambulansla Gök’ü otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi’nin morg servisine kaldırdı.

Morg önünde bekleyen Gök’ün ailesi ve yakınları, sinir krizleri geçirdi. Yapılacak otopsinin ardından Gök’ün ailesine teslim edileceği öğrenildi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir