• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Yaz Kur`an kurslarının açılışı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - Gaziantep İl Müftülüğü tarafından Şahinbey Ortaokulu ve Ali Tahmazoğlu Caminde Yaz Kuran Kursları açılışı yapıldı. Açılış programına İl Müftüsü Ahmet Çelik, Şahinbey İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu ve Şehitkâmil İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü de katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Ahmet Çelik, “Halkımızın Kur’an kurslarına olan teveccühleri bizleri memnun etmektedir. Halkımızın teveccühünün her geçen gün arttığı Yaz Kur’an kurslarına bu yıl da katılımın fazla olduğunu görmekteyiz. Bizler Kur’an eğitimini önemsediğimiz gibi tüm imkânlarımızı seferber etmeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

Yaz tatilinin Kur’an eğitimi için bir fırsat olduğunu belirten Müftü Çelik, “Yaz tatili, çocuklarımızın tatiline fazla müdahale etmeden onları Kuran`la buluşturmak için çok güzel bir fırsattır. 9 haftalık gibi bir eğitim vereceğiz. Kur’an eğitiminin yanı sıra çocuklarımıza dini bilgileri de öğreteceğiz. Bunun yanı sıra çocuklarımızın çocuk olduğunu unutmayarak farklı sosyal aktiviteler de düzenleyeceğiz.” şeklinde konuştu.  

Şölen havasında geçen Yaz Kuran kursu açılışında İl Müftüsü Çelik çocuklarla sohbet edip mutluluklarını paylaştı.

(İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir