• DOLAR 32.35
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2310.274
  • ...
Urfa'nın tarihi yerleri Japonlara tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Şanlıurfa’da değeri giderek artan turizm ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklamada; yapılan çalışmalar sonucunda 2015 yılında Japon turistlerin Şanlıurfa’ya geleceği belirtildi.

Şanlıurfa Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Nisan ayı içerisinde Şanlıurfa’da ağırlanan Japonya’nın en büyük tur operatörü olan JTB grubun yöneticilerinin, özellikle başta sıra geceleri, Göbeklitepe  ve Harran olmak üzere Urfa’nın kültürel altyapısına hayran kaldıkları belirtildi.

2014 yılı sonunda Japon Kültür Müşavirliğimiz ile JTB grup tarafından tüm Japonya’da Güneydoğu Anadolu  Bölgesi için  tanıtım filmleri ve medya bilgilendirmeleri yapılacağı belirtilen açıklamada; “Bu tanıtımlarda Göbeklitepe, Harran ile  Sıra Gecesi  özellikle ön plana çıkarılacaktır. Ocak 2015’te başlayacak tur satışları ile birlikte JTB grubun ilk Japon müşterilerini 2015 Nisan ayında Urfa sokaklarında görmeye başlayacağız.” denildi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir