• DOLAR 32.585
  • EURO 34.923
  • ALTIN 2431.06
  • ...
Millet Vefat Edenin 40`ında mevlit okur. Peki, Ya CHP?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 CHP’li Beşiktaş Belediyesi, Soma faciasının 40. günü anısına bir etkinlik düzenledi. Madende hayatını kaybeden 301 işçi için camilerde ve hayatını kaybedenlerin evlerinde Kur`an okunurken, CHP’li belediye ise piyano resitali düzenlemeyi tercih etti. İlçeye bağlı Abbasağa Parkı’nda düzenlenen resitalde sahneye çıkan bir bayan ‘sanatsal’ olduğu öne sürülen garip hareketlerde bulundu.

PROVOKATÖR DAVİD MARTELLO DA ESKİŞEHİR`DE İDİ

Bu, CHP’li belediyelerin Soma vesilesiyle toplumun hassasiyetleri ve inançlarıyla ters düşen ilk icraatı da değil. Birkaç gün önce yine CHP’li Eskişehir Belediyesi de daha önce Gezi Parkı ve Ukrayna’daki kanlı olaylar esnasında boy gösteren İtalyan asıllı Alman Siyonist David Martello isimli bir provokatör piyaniste konser verdirmişti.

“RESİTAL YERİNE VERDİĞİN SÖZÜN ARKASINDA DUR” TALEBİ

CHP’li belediyeler uyduruk ‘sanatsal’ işleri için bütçelerinden milyarlar harcarken, Soma şehitlerinin yakınları ise verilen sözlerin yerine getirilmesini bekliyorlar. Mesela son piyano resitaline imza atan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinadar, Soma’yı ziyaretinde ölen işçilerin ailelerine konut sözü vermişti. Soma’lılar şimdi, “Hayatını kaybeden işçi kardeşlerimizin ailelerine Beşiktaş Sitesi yapacağız ve mağdur olan ailelere konutlarını teslim edeceğiz” diyen Hazinedar’dan bu sözünün arkasında durmasını bekliyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir