• DOLAR 32.561
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2421.182
  • ...
Batmanlı şampiyonlar ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Sakarya ilinde yapılan Wushu müsabakalarında iki dalda Balkan ikincisi olan 8. sınıf öğrencisi Yusuf Aslan ve Balkan üçüncüsü olan Batman Merkez İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammet Aslan’ı makamında konuk etti.

Öğrencileri kutlayan ve bir süre onlarla sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Çelik, spor faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Bu yıl Batman’a spor lisesinin kazandırıldığının müjdesini de veren Çelik, “Sevgili öğrenciler elde ettiğiniz Türkiye şampiyonluğunun ardından, ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edip Balkan ikinciliği ve üçüncülüğü elde etmiş olmanız bizi mutlu etmiştir.  Başarınızla kendinizi, ailenizi, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarınızı mutlu ettiniz, başarınızın devamını diliyorum. Milli Eğitim camiası olarak tüm gayretlerimiz sizin ve tüm öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmesi ve daha iyi bir geleceğe ulaşmasıdır. Sporda ilimizin seviyesini yükseltmek için ve spor dallarında akademik eğitim verebilmek için İlimize Spor Lisesi kazandırdık. Bu yıl Spor lisemize ilk öğrencilerimizi alacağız. Spor liselerimizde milli sporcularımızın okuyacak olması bizi ayrıca sevindirmekte. Batman’a hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Çelik, Türkiye ve Balkan müsabakalarında başarı sağlayan öğrencilere hediyeler verdi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir