• DOLAR 32.326
  • EURO 35.119
  • ALTIN 2302.391
  • ...
Uluslararası CPhI Fuarı sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL - UBM tarafından Türkiye’de ilk kez düzenlenen, dünyanın en büyük ve en kapsamlı ilaç endüstrisi fuarlarından biri olan Uluslar arası CPhI İstanbul 2014, fuarı sona erdi.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Saim Kerman, CPhI İstanbul resmi ortağı İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nezih Barut ve UBM Live Uluslararası İlaç Fuarları Grup Direktörü Chris Kilbee’nin katılımıyla düzenlenen basın toplantısı sonrasında açılan CPhI 2014 büyük ilgi gördü.

İlk yılında 4 bin katılımcı
Etkinlik, sektör profesyonelleri ve uluslararası ilaç tedarikçilerinin yanı sıra, ilaç hammaddesi, makina, paketleme çözümleri ve sözleşme hizmetleri satın alma yöneticilerinin bir araya gelmesi için eşsiz bir buluşma noktası oldu.

İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası resmi ortaklığında gerçekleşen CPhI İstanbul, hem yurt içinden hem yurtdışından 4.000’den fazla katılımcı çekti.

Dünyanın 16’ncı büyük ilaç pazarıyız
UBM İstanbul Pazarlama Müdürü Hande Yılmaz; ‘Türkiye, gelişmiş ilaç endüstrisi ve Avrupa’nın yedinci, dünyanın 16'ıncı büyük pazarı konumuyla ilaç sektöründe önemli bir yere sahiptir. Daha fazla şirket bu dinamik ve kendini yenileyen pazardaki firmalarla işbirliği yapmanın yollarını arıyor. CPhIİstanbul fuarı, bunu kolaylaştırmak için önemli bir platform sunuyor. Etkinlik, hem yerli hem uluslararası satın alma yöneticileri ve tedarikçilerini başarıyla bir araya getirdiği için hiç şüphesiz ilaç sektörünün en hızlı büyüyen bölgelerinden birisinin devam eden gelişimine katkı sağlamıştır. Bu yılki ilgi çerçevesinde, gelecek yıl daha büyük bir organizasyon gerçekleştirebilmek adına şimdiden sabırsızlanıyorum." şeklinde yorum yaptı.

UBM Türkiye, Londra borsasında işlem gören ve 20 ülkedeki 5000 çalışanıyla her yıl 400 etkinlik düzenleyen küresel pazarlama ve iletişim hizmetleri şirketi UBM plc. bünyesinde yer almaktadır.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir