• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Elazığ`da kaza: 1`i pilot, 2 kişi öldü, 5 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Elazığ`dan Malatya yönüne giden Halil Erdoğan, yönetimindeki 34 UVA 34 plakalı otomobille Karaali Köyü yakınında iddiaya göre şerit ihlali yapınca, karşı yönden gelen Konya 3`ncü Ana Jet Üssü`nde görevli Hava Pilot Teğmen Yusuf Bor yönetimindeki 23 FC 620 plakalı otomobille çarpıştı. Otomobillerin hurdaya döndüğü kazada Halil Erdoğan`ın kullandığı otomobilde 45 yaşındaki Hülya Erdoğan olay yerinde yaşamını yitirirken, sürücü Halil Erdoğan, Pınar Erdoğan ve Alper Erdoğan ile subayların bulunduğu diğer otomobilin sürücüsü Pilot Teğmen Yusuf Bor, Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin ve Ahmet Üstün yaralandı.

Demir yığınına dönen otomobillerde sıkışan yaralılar kurtarma ekiplerince güçlükle çıkartılarak, olay yerinde ilk müdahalenin ardından Elazığ`daki hastanelerde tedavi altına alındı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi gören yaralılardan Amasya Merzifon 5`nci Ana Jet Üssü`nde görevli Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin de yaşamını yitirdi ve böylece kazada ölü sayısı 2`ye çıktı. Diğer 5 kişinin Elazığ`daki hastanelerde tedavisi sürüyor.

Bekar olan Hava Pilot Üsteğmen Muhammet Keskin`in Amasya Merzifon 5`nci Ana Jet Üssü`nde görevli olduğu ve memleketi Elazığ`a dedesini ziyarete geldiği öğrenildi.

Kazanın görgü tanıklarından Gökhan Karagöz, "Normal seyir halindeki araç, birdenbire şerit değiştirdi. Önünde hiçbir araç filan yoktu. Büyük bir ihtimalle sürücüsü uyuyordu. Hızlı bir şekilde geldi bizim şeritteki araçla kafa kafaya çarpıştı. Bu araçta 4 kişi, diğerinde 3 kişi vardı. Önde oturan kadın hemen ölmüş" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir