• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Batman-Ankara seferleri eskisi gibi günde 2 sefer oluyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, son günlerde Batman’ın en çok konuşulan ve gündeme gelen konularından biri olan uçak seferlerinin azalmasıyla ilgili Temmuz ayı başı itibariyle Ankara seferlerinin daha önce olduğu gibi günde iki sefere çıkarılacağını söyledi.

THY Genel Müdürlüğü nezdinde yaptığı görüşmeler neticesinde bir aya yakın zamandır Batman-Ankara seferlerinde azaltmaya giden THY’nin tekrar eskisi gibi Ankara seferlerini günde 2 sefere çıkaracağı müjdesini veren Milletvekili Özdemir, “Bir süredir THY’nin belli sebepler neticesinde Batman-Ankara seferlerini azaltması nedeniyle hemşehrilerimizin yoğun rahatsızlıkları ve şikayetleri vardı. Biz de hemşehrilerimizin bu istekleri neticesinde THY Genel Müdürü ile yürüttüğümüz görüşmeler neticesinde aybaşı itibariyle seferlerin daha önce olduğu gibi haftada 14’e çıkarılacağı sözünü aldık.” dedi.

Bu gelişmenin Batman kamuoyu için önemli olduğunu bildiğini belirten Özdemir, “İnşallah Temmuz ayı itibariyle Ankara’ya uçuşlarda sıkıntı yaşayan tüm hemşehrilerimiz bu sıkıntıdan kurtulmuş olacaklar.” şeklinde konuştu.

THY bir süre önce yurtdışı seferlerindeki artış nedeniyle Batman, Diyarbakır, Mardin, Siirt gibi illere yapılan uçuşlarda bir takım azaltmalara gitmiş ve bu durum vatandaşların büyük tepkisine neden olmuştu. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir