• DOLAR 32.333
  • EURO 35.075
  • ALTIN 2293.713
  • ...
 ANF’nin Zikri Dinini Ortaya Koyuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bavé Hesen / doğruhaber

Bölgemizde son zamanlarda oldukça güzel gelişmelere şahit oluyoruz. Bu gelişmeler Müslümanları şad-u bahtiyar ettiği gibi din düşmanı yapı ve oluşumları da aynı oranda kahr-u perişan etmektedir ve edecektir.


Hal böyle iken İslam düşmanlarının her zamanki gibi ahlaksızlık örnekleri de tezahür ediyor. Yani “çamur at yapışmazsa izi kalır” mantığıyla her türlü iftirayı mubah görüyorlar.

Kürdistan’ı dinsizleştirme adına ortaya koyduğu büyük performansla ağa babalarının takdirini bir oranda kazanmış olan Marksist Leninist Komünist Zerdüşt PKK ve avaneleri, özellikle Peygamber aşığı halkın içerisinden çıkmış ve icra ettikleri İslami faaliyetleri ile göz dolduran kurumları lekelemekten imtina etmiyor.

Geçen hafta Pazar günü Van’da yapılan icazet töreniyle icazetlerini alan alimelerin görüntülerini çekerek “Van Gölü kıyısında gizli ayin” adı altında servis eden PKK’nin tetikçi sitesi ANF, Müslümanların ibadetlerini ayin olarak yansıtması, içinde oldukları din anlayışının bir tezahürü olmaktan başka bir şey değildir.

Zira her fırsatta Müslüman Kürd halkının dinsel anlamda Müslüman olmadığını ve asli dinleri olan Zerdüştlüğe dönmeleri gerektiği propagandasını yapan PKK ve avanelerinin ibadeti ayin olarak görmesi ve bu şekilde tabir etmesi normal karşılanması gereken bir durum olarak görünmüyor.

“Van Gölü kıyısında sabahın erken saatlerinde çekilen bu fotoğraflar aşırı dinci örgütlerin faaliyetlerini gözler önüne seriyor. Bu tür çetelerin bölgede son dönemlerde faaliyetlerini de arttırması dikkat çekiyor.” ifadeleriyle adeta Müslümanlara ve İslami çalışmalara karşı hazımsızlığını bir kez daha aşikar eden tetikçi site, iftiralar ve karalamalar üzerine bina ettiği bu sözde haber ile bölgede ki Müslümanları, elebaşlarının da itiraf ettiği gibi taşeronluğunu yaptıkları odaklara ispiyonlamaktan geri durmuyorlar.

18 yaşında ve 4 yıllık bir eğitim sonrası icazetlerini alan Müslüman alimelere çocuk diyerek çok daha kirli bir oyun içine giren tetikçi sitenin, çocukları PKK tarafından zorla dağa kaçırılan ve birçoğu 15 yaşın altında olan çocukların durumlarına karşı takındığı lakayt tavrı ile ne kadar çeliştiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

“Daha çocuk yaşta sayılabilecek kadınlara gizli bir törenle plaket veriliyor” şeklinde safsatalarla dört yıllık İslami bir medrese eğitimi sonrası icazetlerini alan Müslüman alimelerin programlarına gölge düşürmeye çalışan tetikçi site, yapılan bu faaliyetleri illegal bir faaliyet gibi göstermeye çalışmış ve öğrencilerin yaşları üzerinden olayı provoke etmeye çalışmıştır.

Oysaki icazetlerini alan bayanların birçoğu 18 yaşlarını doldurmuş bayanlardan ibaret olduğunu söyleyen kurs yetkilileri, PKK’nin tetikçi sitesinin içine girdiği kirli oyunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Müslümanların eğitim ve inanç sistemlerini kendi Zerdüşt, Komünist /Marksist din anlayışı içerisinde değerlendiren tetikçi site, eğitim sonrası verilen icazetleri plaket olarak değerlendirme cehaletinin yanı sıra, bölge halkının takdirini kazanan camiaların İslami eğitim ve çalışmalarını PKK ve PYD’nin de içinde olduğu Suriye’de ki kirli savaş ile karşılaştırması “Dervişin Fikri Ne İse Zikri de Odur” atasözünü anımsattı.

Bu tür iftiralar ile ancak kendi şerli yüzlerinin ortaya çıkmasına zemin hazırlayan bu şer güçleri iyi bilmelidirler ki Allah’ın da onlar için hazırlamış olduğu hesap daha çetin geçecektir.

İşte ANF`nin ahlaksız haberi....

Van Gölü kıyısında gizli bir ayin - VAN 20.06.2014 13:10:12

Van Gölü kıyısında sabahın erken saatlerinde çekilen bu fotoğraflar aşırı dinci örgütlerin faaliyetlerini gözler önüne seriyor.

Muhtemelen daha çocuk yaşta sayılabilecek kadınlara gizli bir törenle plaket veriliyor.

Verilen plaketlerin niçin verildiği bilinmezken İskele sahilinde çekilen fotoğraflar akıllara Irak ve Suriye’de katliam yapan aşırı dinci çeteleri getiriyor.

Bu tür çetelerin bölgede son dönemlerde faaliyetlerini de arttırması dikkat çekiyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir