• DOLAR 32.518
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2432.922
  • ...
Akçakale Kaymakamı ilçe esnafıyla biraraya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Esnaf toplantısına ilçe Kaymakamı Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, ilçe Jandarma Bölük Komutanı Cem Yılmaz, ilçe Emniyet Müdür V. Ali Çolak, Mal Müdiresi Nuray Yeğin, Tapu Müdiresi Hatice Şenyiğit, Şoförler Otomobilciler Dernek Başkanı Halil Ayhan ile çok sayıda esnaf katılım gösterdi.

Akçakale’de esnaf gezilerine fırsat buldukça devam edeceğini belirten Akçakale Kaymakamı Eyüp Fırat, ilçenin gelişmesi ve sıkıntıların çözüme kavuşturulması için bu tür ziyaretlerin gerekli olduğunu belirtti.

Suriye’de yaşanan savaşın esnafı olumsuz etkilediğini söyleyen Kaymakam Fırat, “İnanıyorum ki bu savaş sona erdiğinde en çok gelişen bu ilçe olacaktır. Sınır ticareti bu bölgeyi kalkındıracaktır. Daha önce de esnaf toplantılarımızı yapıyorduk. Fakat bir süredir yaşanan olumsuz olaylar dolayısıyla ara vermiştik. Bundan sonra ki süreçte bu toplantılarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Esnaf sorunlarının tespiti ve çözülmesi noktasında esnaf toplantıları düzenlediklerini ifade eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ömer Ay ise, “Yetkili mercileri bu toplantılara davet ederek esnaflarımızla buluşturuyoruz. Böylelikle sorunlar daha kısa zamanda çözüme kavuşuyor.” dedi. (İbrahim Yılmaz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir