• DOLAR 32.521
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2420.606
  • ...
Bingöl Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bingöl`de 19 Eylül 2011 Pazartesi günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

Bingöl Olay Gazetesi: "Ülke sağlam, gemimiz sağlam"
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye`nin artık sağlam bir zemine sahip olduğunu vurgulayarak, "Ülke sağlam, gemimiz sağlam. İşte bu geminin içinde herkes üzerine düşeni yaparsa bu gemi çok daha uzak mesafelere, çok daha ileri mesafelere gitmeye hazır durumda" dedi.

Bingölün Sesi Gazetesi: Öğretmen açığı ücretli öğretmenlerle gideriliyor
Genç İlçesi`nde 5 okuldaki öğretmen açığı, ücretli öğretmen görevlendirilerek giderilmeye çalışılıyor. Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü`nden yapılan duyuruda, Alaaddin, Günkondu-Yeniçağ, Yiğitbaşı-Ayrancık, Yağızca ve Sırmalıova köylerindeki ilköğretim okullarına ücretli öğretmen alınacağı bildirildi.

Bingöl Kent Haber Gazetesi: İlk ders zili çaldı
Bingöl genelinde 357 okulda eğitim gören 60 bin öğrenci ile yaklaşık 3 bin öğretmen 3 aylık yaz tatilinin ardından bugün çalan ilk ders ziliyle birlikte eğitime başladı.

Bingöl Haber 12 Gazetesi: Solhan ve Yamaç ASM`ye yeni hekim
İl Sağlık Müdürlüğü aile hekimi 10. ek yerleştirme sonuçları açıklandı. Söz konusu yerleştirme sonuçlarına göre Solhan`a 3 ve Yamaç ASM`ye 1 aile hekiminin atandığı bildirildi.

Bingöl Online Gazetesi: `Hassasiyetler göz ardı edilmemeli`
Genç Belediyesi tarafından basına yansıyan `Genç`e Dev Plaj` haberinin üzerine projeye temkinli yaklaşan STK`lar, projeyle ilgili endişelerinin olduğunu belirterek ahlak dışı görüntülere kaynaklık edecek bir proje olmaması gerektiğini söylediler. Belediye Başkanı Abdurrahim Ariç ise hazırladıkları projede bölge hassasiyetlerine dikkat edeceklerini belirtti.

Genç Ekspress Gazetesi: "YİBO`lar rahatlayacak"
2011-2012 eğitim-öğretim yılı yarın başlıyor. Eğitim yılı hazırlıklarının büyük ölçüde tamamlandığı ilçede en dikkat çeken uygulama ise `taşımalı eğitim.` Bu yıl ilk kez taşımalı eğitimin uygulanacağı Genç İlçesinde yatılı ilköğretim bölge okullarının rahata kavuşacağı belirtiliyor. Yeni eğitim-öğretim sezonunu masaya yatıran İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Dener, bu yıl yapılan ve yapılacakları aktardı.
Ali Yıldırım - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir