• DOLAR 32.571
  • EURO 34.913
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Öğrencilerin kütüphane sevgisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki kütüphanelerde okulların tatil olmasına rağmen boş yer yok. Kitap okuma ve sınavlara hazırlık için Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki kütüphanelere sessiz ve rahat bir ortamda çalıştıklarından dolayı bazı öğrenciler, Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet İhsan Aslanlı’ya teşekkür etti.

Öğrencilerin serin ve sessiz bir ortamda ders çalışmaları ve kitap okumaları için ortam oluşturmayı bir görev bildiklerini belirten Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet İhsan Aslanlı, “Öğrencilerin kütüphane sevgisi bizleri de memnun ediyor. Sabah 08.00’de açılan kütüphanelerimiz mesai bitimine kadar açık oluyor.” Dedi.

 Hedeflerinin Batman’da okuyan öğrencilerin tümünü kütüphaneyle buluşturmak olduğunu ifade eden Aslanlı,  “Bu amaçla eğitim yuvalarıyla çalışmalarımız ortak devam etmektedir. Zengin kütüphane kaynaklarımızla öğrencilerimiz kadar velilerde hizmetten memnun olması bizim için önemlidir. Kitap okuma sayısında her geçen kütüphanemizde artış görülmesi gençlerimizin ne kadar okuma arzusu içinde olduğunu göstermektedir.” diye konuştu.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir