• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Ağrı'da İlçe Milli Eğitim Müdürleri Toplantısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI -  Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Milli Eğitim Müdürleri toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun başkanlığında yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan toplantıya, Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile 7 ilçenin milli eğitim müdürleri katıldı.

Toplantıda, yılsonu iş ve işlemleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılının değerlendirilmesi, 2014-2015 eğitim öğretim yılında alınacak önlemler, TEOG sınavına giren öğrencilerin yerleştirme işlemleri ve konu ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

Okul dönüşümlerinin de konuşulduğu toplantıda; mesleki çalışmalar, okulların fiziki durumlarının hazırlanması, özel öğretim kurumlarının dönüşümü, MTSK'lar hakkında bilgilendirme, üniversite sınavı ve TEOG sınavlarında öğrencilerin tercih yaparken rehber öğretmen görevlendirilmesi, tapu ve tescil işlemleri, ‘Fatih’ projesinin altyapı çalışmaları, bu yıl uygulanan proje örneklerinin görüşülmesi, kamulaştırılacak araziler ve okul ihtiyaç analizleri gibi konular ele alındı. ( İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir