• DOLAR 32.552
  • EURO 34.919
  • ALTIN 2426.69
  • ...
Viranşehir'den Mardin'e hastaneye giderken kaza yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Viranşehir ilçesinden Mardin’e bir yakınını özel aracıyla hastaneye götürmek isteyen Sinan Can isimli vatandaş Kızıltepe Şenyurt kavşağında başka bir araçla çarpışarak kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Viranşehir istikametinden bir yakınını Mardin Devlet Hastanesine götürmek isteyen Sinan Can isimli vatandaş, 63 HT 250 plakalı aracıyla Kızıltepe İpek Yolu Hastanesi kavşağında sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 47 PR 644 plakalı araç ile çarpıştı.

Yaşanan çarpışma sonrasında 47 PR 644 plakalı araç sahibi araçtan inmek isterken diğer araçtaki bulunan şahısların üzerine yürümesi ve darp edilme korkusuyla olay yerinden uzaklaştı.

Kazada can kaybı yaşanmazken Sinan Can yönetimindeki araçta bulunan 5 kişiden ikisi kaza sonucu yaşadığı şok etkisinden dolayı Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaşanan kazada Sinan Can yönetimindeki araçta hasar oluşurken olay sonrası yaklaşık bir saat beklenen trafik ekibinin gelmemesi üzerine kazazedeler çevredeki vatandaşların araçları ile Kızıltepe Emniyet Müdürlüğüne ifade vermeye gittikleri öğrenildi. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir