• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Batman'da 3 günde 21 hırsızlık vakası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman il merkezinde yaşanan hırsızlık olayları halkı canından bezdirdi. Halkın tedirgin olduğu hırsızlık olayları konusunda resmi rakamlara göre, şehirde 3 gün içerisinde 21 hırsızlık vakası yaşandı. Hırsızların 3 gün içerisinde ev, işyeri, yankesicilik, motosiklet, oto, gasp ve açıktan hırsızlık yaptığı kaydedildi.

Batman’da 3 günde yaşanan hırsızlık olayları şöyle kaydedildi:
- 4 ayrı eve giren hırsız veya hırsızlar; bir adet bilgisayar, içerisinde, 10 TL para ile sürücü belgesi bulunan çanta, 1 adet Beko marka 82 ekran LCD televizyonu, 3 adet çeyrek altın, 2 adet yüzük, ruhsatlı Browning marka silah, 3 adet şarjör ile şarjör içerisinde bulunan 9 adet mermi, 450 TL ve 6 Dolar para çalarak kayıplara karıştı.

- 4 işyeri ve kurumda hırsızlık yapan hırsız veya hırsızlar, 1 adet mutfak tüpü, güvenlik kamera kayıt cihazı ve kayıt cihazına bağlı olan bilgisayar kasası çalarak izlerini kaybettirdi.

- 3 oto hırsızlığında ise hırsızlar, 1 adet laptop bilgisayar, içerisinde giysi, şahsi eşyalar ile 1 adet Apple 1 Pad marka cihazın bulunduğu sırt çanta, 2 adet kristal taşlı avize, 3 adet Bosh marka matkap ile takım çantası ve Samsung marka cep telefonu çaldı.

- 4 motosiklet ve bisiklet hırsızlığında da hırsız veya hırsızlar, RKS marka motosiklet, Belderia marka motosiklet, 72 DV ….. plaka sayılı motosiklet ve Kuba marka motosikleti çaldı.

- Açıktan yapılan iki hırsızlıkta da hırsız veya hırsızlar, Samsung marka cep telefonu ve çocuk arabasının üzerinde bulunan cüzdanı çaldı.

- 3 yankesicilik olayında ise hırsızlar, nüfus cüzdanları ile 200 TL para bulunan cüzdanı, nüfus cüzdanı ile 500 TL para bulunan cüzdanı ve 1000 TL para çalarak kayıplara karıştı.

- Yaşanan bir kapkaç olayında ise kapkaççı, kişinin mağazadan çıktığı esnada, içerisinde, samsung marka cep telefonu, 600 TL para, bankamatik kartı ve ev anahtarı bulunan çantasını, kapıp kaçtı.

Yapılan hırsızlık olayları ile ilgili, yaşları küçük 2 çocuğun gözaltına alınarak Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildiği belirtildi.

Oto ve açıktan hırsızlık olaylarında da 2 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir