• DOLAR 32.326
  • EURO 35.119
  • ALTIN 2302.391
  • ...
 Hatalı sollama iki can aldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR`in Narlıdere İlçesi`nde, önünde giden kamyonu sollamak isteyen müteahhit Mehmet Çelik yönetimindeki otomobille karşıdan gelen üç tekerlekli motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan ve kaskları takılı 36 yaşındaki Hakan Kılıç ile çocukluk arkadaşı 35 yaşındaki Gökhan Niyazi Gülcan hayatını kaybetti.

Kaza, Mithatpaşa Caddesi`ndeki İstihkam Okulu ve Merkez Eğitim Komutanlığı önünde bulunan otoyol viyadüğünün hemen altında saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Güzelbahçe yönünden Balçova istikametine giden müteahhit 50 yaşındaki Mehmet Çelik yönetimindeki 35 VDT 12 plakalı otomobille önünde giden Ziya Demirci`nin kullandığı 35 BRB 33 plakalı kamyonu iddiaya göre kör noktada sollamak istedi. Hızla ilerleyen Çelik yönetimindeki otomobille karşı yönden gelen Hakan Kılıç`ın kullandığı 35 KLC 13 plakalı üç tekerlekli motosiklete çarptı. Kazada çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet kamyona da çarpıp metrelerce ileriye fırladı. Bir çok şubesi bulunan Kılıçlar Hurdacılık ortaklarından olduğu öğrenilen Hakan Kılıç ile arkadaşı Gökhan Nizayi Gülcan otomobilin ön kaputuna çarpıp olay yerinde öldü. Kılıç ve Gülcan`ın kaza sırasında kasklarının da takılı olduğu görüldü.

Kazayı görenler polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine gelen polis, otomobil sürücüsü Çelik`i gözaltına aldı. Kamyon şoförü Demirci ise ifadesinin alınması için polis merkezine götürüldü. Kazada can veren Hakan Kılıç ile Gökhan Niyazi Gülcan`ın cansız bedenleri Mezarlıklar Müdürlüğü Morgu`na kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir süre araç trafiğine kapanan cadde, araçların kaldırılıp yolun temizlenmesinin ardından yeniden trafiğe açıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir