• DOLAR 32.579
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2438.796
  • ...
Mustazaflar Cemiyetinden 423 aileye yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’in Tarsus ilçesinde hayırlı hizmetlerde bulunan Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi, Haziran ayının ilk yardımlarına 423 aileye ulaşarak başladı. Hedeflerinin ise bu ay içerisinde 750 aile olduğu belirtildi.

Yapılan yardımlar bilgilendirmede bulunan  Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, “ Öncelikle bizleri Haziran ayına ulaştıran ve bu ayda yardımlarımızın devamını sağlamamızda bizlere güç ve kuvvet veren şanı yüce Allah’a hamd olsun. Komisyon ekibimizin fedakârlıkları ve hayırsever vatandaşlarımızın da desteğiyle bu ayda da mağdur ve muhtaçlara bir nebzede olsa umut olmaya çalıştık. Yine aynı şekilde komisyonumuza bağışlanan yardım malzemelerini ayırdıktan sonra yardım paketlerimizi oluşturup dağıtmaya başladık.” Dedi.

Bayık: Beraat Kandilini içerisinde bulunduran bu kutlu ayda toplamda 423 aileye ulaştıklarını ifade ederek, yaptıkları yardımların içeriğini şöyle açıkladı: “46 aileye gıda paketi, 14 aileye kırmızı et, 16 aileye beyaz et, 50 aileye ekmek arası döner, 200 aileye ekmek, 18 aileye ev araç-gereçleri, 22 kişiye ayakkabı, 40 kişiye giyim, 2 aileye ev tadilat masrafı, 3 aileye 160 TL nakit para, 1 aileye ikinci el ocak ve buzdolabı, 3 öğrenciye kırtasiye, 8 aileye sebze ve son olarak ta yukarıda belirttiğimiz ailelere 2 ton karpuzu eşit bir şekilde dağıtarak ayın ilk yardımlarını sonlandırdık.”

Ramazan ayına sayılı günler kaldığını hatırlatan Bayık. “Amacımız Ramazan ayında da yardıma muhtaç ailelerin yüzlerinin gülmeye devam etmesidir. Bu nedenle hayırseverlere çağrımız, Komisyon ekibi olarak bizleri bu ayda yalnız bırakmamalarıdır.” İfadelerini kullandı.

Son olara ” Şimdiye kadar yapmış olduğumuz yardımlarda bizlerden desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize, komisyon üye ve gönüllülerimize teşekkür ediyor. Allah kendilerinden razı olsun diyorum.”  İfadelerini kaydetti. ( Ramazan Tekyıldız – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir