• DOLAR 32.581
  • EURO 34.914
  • ALTIN 2428.574
  • ...
Mardin'deki fotoğraf yarışması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MARDİN - Eğitim Bir-Sen Mardin İl Teşkilatı ile Genç Memur-Sen’in birlikte organize ettiği “Tarih ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belirlendi.

Fotoğraf Yarışması hakkında bir açıklama yapan Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi, fotoğraf yarışmasında dereceye girenlerin jürinin değerlendirmesi ile sonuçlandığını ve 18 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek sergi ve basın toplantısıyla kamuoyuna açıklanacağını bildirdi.

Tarih ve insan konulu kategori alanında beklenin üzerinde yaklaşık 200'e yakın fotoğraf başvurusu yapıldı. Geleneksel hale getirilecek yarışmada, bütün fotoğraflar jüri tarafından bir bir değerlendirildi.

Jüri Başkanlığını Mardin Eğitim-Bir-Sen Bilgi İşlem Sorumlusu Ahmet Gönenç, üyeliklerini ise Genç Memur-Sen Başkanı ve aynı zamanda Mardin Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği Başkan Yardımcısı Hamza Doğan ile fotoğraf sanatçısı Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Nezir Güneş tarafından üç gün süren titiz bir çalışmayla dereceye giren isimler belirlendi.

Birbirinden deneyimli fotoğraf sanatçılarının da fotoğrafları ile katıldığı yarışma sonucunda jüri ayrıca sergilemeye değer fotoğrafların da seçimini yaptı. 18-21 Haziran tarihleri arasında Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonunda sergilenecek fotoğraflar daha sonra Memur-Sen Genel Merkezi başta olmak üzere Türkiye'nin farklı illerinde sergilenecek.

Ödül töreninde dereceye giren birinci eser sahibine Profesyonel Fotoğraf Makinesi ikinci olan eser sahibine yarı profesyonel fotoğraf makinesi üçüncü olan eser sahibine ise amatör fotoğraf makinesi hediye edilecek. (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir