• DOLAR 32.51
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2486.018
  • ...
`Şeref Duyarız Fakat Böyle Bir Eylem İddiamız Yok`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden milletvekili Muşir El-Mısri, üç askerin kaçırılması olayının tamamen işgal yönetiminin hikayesi olduğunu söyleyerek, İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu`nun olayın arkasında Hamas`ın olduğu suçlamasına "Böyle bir eylemden şeref duyarız fakat bizim böyle bir iddiamız yok" diye cevap verdi. El-Mısri, eylemi şu ana kadar herhangi bir Filistinli grubun üstlenmediğine dikkat çekti.

Milletvekili Muşir El-Mısri, bugün (16 Haziran Pazartesi) Gazze`de düzenlenen panelde yaptığı konuşmada, işgal medyasının askeri elbiselerle çekilmiş fotoğrafları yayınlanan kaçırılan askerlerden "gençler" diye bahsetmesiyle alay ederek, "Üç askerin kaybolması tamamen işgal yönetiminin hikayesi. Şu ana kadar hiçbir Filistinli grup eylemi üstlenmedi" dedi.

İşgal zindanlarında tutulan Filistinli esirlerin serbest bırakılmasını sağlamak üzere Filistinli grupların birbirleriyle yarışmaları gerektiğini ifade eden Muşir El-Mısri, işgal güçlerinin Filistin Parlamentosu Başkanı`nı ve milletvekillerini gözaltına alarak büyük bir ahmaklık yaptıklarını söyledi.

filistinhaber

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir