• DOLAR 32.423
  • EURO 35.196
  • ALTIN 2325.22
  • ...
siyonist israil Yeni Bir Gazze Katliamına Hazırlanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

siyonist israil Genelkurmay Başkanı Benny Gantz, kaçırıldığı iddia edilen kayıp 3 Yahudi yerleşimciyi bulup, ailelerine teslim etmeyi ve Hamas`a "ağır bir darbe indirmeyi" hedeflediklerini belirtti.

siyonist israil ordusu basın ofisinin, sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yapılan açıklamada, Gantz`ın, ordu komutanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından, "Tek bir hedefimiz var. O da 3 gencin bulunup ailelerine teslim edilmesi ve Hamas`a olabildiğince ağır bir darbe indirmek" ifadelerini kullandığı, kaydedildi.

siyonist israil yönetimi, perşembe gecesi, Batı Şeria`daki Gush Etzion yerleşim biriminde kaybolan 3 Yahudi yerleşimci gencin kaçırıldığını iddia etmiş, bu konuda Filistin yönetimini sorumlu tutmuştu. Bu kişilerin bulunması için İsrail parlamentosu orduya operasyon yapma dahil geniş yetkiler vermişti. Ordu birlikleri de Batı Şeria`da Hamas üyelerinin evlerine düzenlediği baskınlarda aralarında milletvekilleri ve eski bakanların bulunduğu 150`den fazla kişiyi gözaltına almıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir