• DOLAR 32.564
  • EURO 34.726
  • ALTIN 2411.152
  • ...
Kalem Derneği'nden öğretmenlere teşekkür yemeği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL – Peygamber Sevdalıları Platformu’na üye derneklerden Bingöl Kalem-Der,  Siyer sınavında gözetmen olarak görev yapan öğretmenlere teşekkür yemeği verdi.

Dernek tarafından yapılan yazılı açıklamada, yapılan siyer sınavının amacına değinildi.

Amaçlarının, Allah sevgisinin koşulu olan Hazret-i Muhammed’e tabii olma bilincinin yerleşmesi olduğunun ifade edildiği açıklamada, “ Bu yıl, beşincisi yapılan bu sınavın getirisine baktığımız zaman on binlerce kişi, değişik siyer kaynaklarından Allah Resulü’nün hayatını okudu. O’nun adını zikrederken salâvat getirme sevabına erişti ve yüzlerce kişi de siyer alanında uzmanlaştı. Bu büyük bir hayır yarışıdır. Bu yarışı başlatanlar, destekleyenler, katkı sunanlar ve katılanlar sevap noktasında hanelerini doldurdular.” denildi.

Öte yandan katkılarından dolayı ziyaret edilen İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı’ya sınavda kaynak olarak kullanılan siyer kitaplarının hediye edildiğinin belirtildiği açıklamada, Yüzüncü Yıl Ortaokulu, Fen Lisesi ve Atatürk İlkokulu idarecilerine de sınavda bina tahsisinden ötürü birer plaket takdim edildiği ifade edildi. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir