• DOLAR 32.515
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2429.467
  • ...
Ceyhan'da Ramazan öncesi denetim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Ceyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ekmek üretimi ve satışı yapan fırınlara yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri,  ağırlıklı olarak hijyen koşulları, gramaj, ruhsat, vergi levhası ve çalışanların temizliği konusunda incelemeler yaptı. Gıda üretim yasasına uygun hareket etmeyen işyeri ve imalathanelere uyarılarda bulunuldu.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Zabıta Dış Birimler Amiri Süleyman Şahin, "Vatandaşlarımızın sağlıklı, hijyenik bir ortamda, gönül rahatlığıyla alışveriş yapmalarını sağlamak amacındayız. İnsan sağlığı bizim için her şeyden önemli. Yaptığımız denetimlerde esnafımızı hem bilinçlendiriyor hem de eksiklerini görme konusunda kendilerine yardımcı oluyoruz.” Dedi.

Denetimler sırasında esnafları gördüğümüz eksiklikler konusunda bir kereye mahsus olmak üzere uyardıklarını belirten Şahin, “Esnaflarımız da denetimler sonrası eksiklerini gideriyor. Daha sonraki kontrollerimizde aynı durumla karşılaşmamız halinde gerekli yasal işlemleri yapıyoruz." şeklinde konuştu.  (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir