• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
Haydi, arkadaşlar camiye…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP - 2013-2014 eğitim döneminin sona ermesinin ardından karne alan öğrenciler, büyük bir sevinç yaşadı. Yaz tatilini iyi değerlendirmek istediklerini ifade eden öğrenciler, tatili ders çalışarak, Kur’an kursu ve camilere giderek değerlendirmek istediklerini belirttiler.

Tatile girdikleri için sevinçli olduğunu dile getiren öğrenciler, yaz tatili boyunca arkadaşları ile eğleneceklerini, ders çalışacaklarını ve 23 Haziran'da başlayacak olan yaz Kur’an kurslarına ve camilere gideceklerini belirttiler.

Teşekkür belgesi aldığı için sevinçli olduğunu dile getiren 7. Sınıf öğrencisi Hüseyin Eroğlu, “Birinci dönemde bir puanla kaybettiğim Teşekkür belgesini ikinci dönem derslerime daha iyi çalışıp tatile bu sevinçle giriyorum. Notları zayıf olan arkadaşlarımın ailelerinin çocuklarına iyi davranıp başarılı olmaları için yardımcı olmalılar." dedi.

Şenay Merve Yıldız ise, "Karnemi aldığım için sevinçliyim, yaz tatilini camide Kur’an-ı Kerim dersi alarak ve derslerime çalışarak geçireceğim. Yaz tatilinde arkadaşlarıma, camiye gelerek Kur’an dersi almalarını tavsiye ediyorum. Geçen sene yaz tatilinde camiye giderek değerlendirdim ve çok güzel bilgiler öğrendim. Bu yaz tatilini de camiye giderek hem Kur’an hem de temel dini bilgileri öğrenerek geçireceğim. Tatil süresi uzun bir süre bu süreyi iyi değerlendirmek lazım.
6. Sınıf öğrencisi Ferhat Güneş, “Başarılı olduğum takdirde babam sürpriz bir hediye alacağını söyledi. Karnemi iyi bir notla aldığımdan dolayı çok mutluyum. Yaz tatilini akrabalarımı ziyaret ederek ve arkadaşlarımla birlikte camiye giderek değerlendireceğim." dedi.

İmam Hatip 6.sınıf öğrencisi Rukiye Bozkurt ise, teşekkür belgesi aldığı için sevinçli olduğunu belirterek, yaz tatilini evlerine yakın olan camiye giderek değerlendireceğini söyledi.Öte yandan karne sevinici yaşayan öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür ederek gelecek eğitim öğretim yılına iyi hazırlanacaklarını ifade ettiler.   (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir